Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

81 Mahallede Kadastro Güncellemesi Yapılacak

Malatya Kadastro Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre; Akçadağ ve Kale ilçelerinde Kadastro güncelleme çalışmaları yapılacak. Buna göre; Akçadağ’da 53 mahalle de, Kale’de ise 28 mahallede kadastro güncellemesi gerçekleştirilecek.

Malatya Kadastro Müdürlüğünden yapılan

Malatya Kadastro Müdürlüğü tarafından Akçadağ ilçesinde 53 mahallede, Kale ilçesinde ise 28 mahallede kadastro güncellemişi yapılacağını duyurdu. Ayrıca belirtilen mahallerde daha önce yapılan tapulama/kadastro çalışmalarında tapulama/kadastro harici orman, taşlık, vs. gibi kadastro harici bırakılan alanlarda, 3402 sayılı yasanın ek- 5 maddesi ve 5831 sayılı yasa ile 3402 sayılı kadastro kanununa eklenen geçici 8. maddesi gereğince de kadastro çalışmaları yapılacak.
Kadastro güncellemesine alınacak mahalle isimleri duyuruda şu şekilde belirtildi; ”Malatya Kadastro Müdürlüğü’nün duyurusu şu şekilde; “Malatya İli Akçadağ İlçesi Aksüt, Altunlu, Aşağıörükcü, Başpınar, Bayramuşağı, Bölüklü, Büyükçimiş, Çakıllıpınar, Çatyol, Çobanuşağı, Dedeköy, Demirciler, Develi, Doğu, Doğanlar, Durulova, Düvencik, Eğin, Esenli, Gölpınar, Gürkaynak, Hartut, Hisardere, İkinciler, Ilıcak, Kadiibrahim, Kahyalı, Karamağara, Karanlıkdere, Karapınar, Kasımuşağı, Keklikpınar, Kesmece, Kültür, Kotangölü, Kol, Kozluca, Levent, Mezra, Mihmanlı, Muratlı, Ören, Sahilköy, Sakalıuzun, Sarıhacı, Taşevler, Taşolar, Tataruşağı, Yalınbudak, Yalınkaya, Yağmurlu, Yaylımlı , Yukarıörükcü ve Kale İlçesi Abuşoğlu, Akça, Akuşağı, Bağlıca, Bent, Çanakçı, Darıpınarı, Dedeköy, Düztarla, Erdemli, Güneyce, Gülenköy, İkizpınar, Kale, Karahüseyin, Karaağaç, Kıyıcak, Kozluk, Kumluyazı, Mahmutdursun, Salkımlı, Sarıot, Soğukpınar, Tepebaşı, Üçdeğirmen, Uyanık, Uzunhüseyin ve Yenidamlar Mahallelerinde ihaleli olarak, 3402 sayılı kanunun 22 inci maddesi ve 2018/13 sayılı Yönetmelik hükümleri gereğince kadastro güncelleme çalışmaları yapılacaktır.”
>> Ebubekir Atilla